Любовта е всичко, моля те, пази я!
Не я оставяй да си иде!
Не я оставяй обидена, недей я пуска!
Тя очаква ти да я потърсиш!
Да си смел!
Отиди при нея, извини се!
Дълбоко се разкай!
Знаеш - тя те преобръща, кара те да бъдеш мил!
Не я оставяй да си иде!
Твърде крехка е, не ще го понесе!
Очаква твоя номер тя да види!
Очаква твоя звън!
Не я оставяй, вратите не залоствай!
Тя не ще си тръгне, ще те чака вечно, но ти не закъснявай!
Не я оставяй, не си го позволявай!
© Фатиме Тибер All rights reserved.