10 апр. 2011 г., 11:10

Не я оставяй! 

  Поэзия » Любовная
821 1 0

Любовта е всичко, моля те, пази я!

Не я оставяй да си иде!

Не я оставяй обидена, недей я пуска!

Тя очаква ти да я потърсиш!

Да си смел!

Отиди при нея, извини се!

Дълбоко се разкай!

Знаеш - тя те преобръща, кара те да бъдеш мил!

Не я оставяй да си иде!

Твърде крехка е, не ще го понесе!

Очаква твоя номер тя да види!

Очаква твоя звън!

Не я оставяй, вратите не залоствай!

Тя не ще си тръгне, ще те чака вечно, но ти не закъснявай!

Не я оставяй, не си го позволявай!

© Фатиме Тибер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??