Не заспивай
Не заспивай!
Искам да е наша нощта,
да потъваме в нежни ласки
... до сутринта.
Не заспивай!
от раздялата има
по един белег
в нашите сърца.
Миналото приспахме до прага,
а ние на пръсти влязохме
в хотелската стая.
Зови ме в нощта!
Желай ме със същия пламък!
Очите ни тъжни
отронват сълза,
а устните страстно,
безпощадно се парят...
От любов полудяхме.
Не заспивай!
Без твоята любов
ще изгоря!
Надежда Ангелова
© Надежда Ангелова All rights reserved.