28 jun 2013, 21:44

Не заспивай 

  Poesía » De amor
527 0 0

    Не заспивай

 

Не заспивай!

Искам да е наша нощта,

да потъваме в нежни ласки

... до сутринта.

Не заспивай!

от раздялата има

по един белег

в нашите сърца.

Миналото приспахме до прага,

а ние на пръсти влязохме

в хотелската стая.

Зови ме в нощта!

Желай ме със същия пламък!

Очите ни тъжни

отронват сълза,

а устните страстно,

безпощадно се парят...

От любов полудяхме.

Не заспивай!

Без твоята любов

ще изгоря!

 

   Надежда Ангелова

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??