Jul 17, 2008, 12:08 PM

Небе 

  Poetry » Landscape
998 0 3

                                                   НЕБЕ

Зелено, синьо, сиво...

Вълшебство на звезда красива...

Птици, въздушни следи и синева...

Невинна, пряма белота...

Истински парлива живота...

Мъчна, адска самота...

НЕБЕ - моята душа!~

© Миряна Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??