17 jul 2008, 12:08

Небе 

  Poesía » Del paisaje
997 0 3

                                                   НЕБЕ

Зелено, синьо, сиво...

Вълшебство на звезда красива...

Птици, въздушни следи и синева...

Невинна, пряма белота...

Истински парлива живота...

Мъчна, адска самота...

НЕБЕ - моята душа!~

© Миряна Николаева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??