Dec 13, 2016, 1:48 PM

Небе 

  Poetry » Phylosophy
387 0 1

Живот на птица си избрах.

Застанал пред света голям,

в море от облаци облян,

щастлив съм да съм там.

 

Там – в синьото небе,

усетих свободата на дете

между облаците бели.

Нося се в мечтите смели.

 

И сега, застанал на земята,

честичко поглеждам пак нагоре.

И с усмивка на лицето.

И детето в мен мечтае.

© Юлиян Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??