Mar 3, 2018, 8:58 PM

Небе, покрив и поезия 

  Poetry » Free verse
572 3 4

всяка жена
може да ти бъде
небе
не всяка –
покрив
но само една –
поезия

 

и тя 
ще ти даде
всичко

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??