3 mar 2018, 20:58

Небе, покрив и поезия 

  Poesía » Verso libre
571 3 4

всяка жена
може да ти бъде
небе
не всяка –
покрив
но само една –
поезия

 

и тя 
ще ти даде
всичко

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??