May 7, 2024, 7:19 PM

Небесно радва 

  Poetry
203 0 0

Без да се
натрапва,
Любовта
внезапва!

 

Сепва,
изненадва
и небесно
радва!

 

И в сърце
векува!
И сърце
ликува!

 

И
нали
сърце е,
преблагоговее!

 

...............................

 

Ех, Любов,
безкрайвай
и света̀
оРА̀Йвай!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??