Без да се
натрапва,
Любовта
внезапва!
Сепва,
изненадва
и небесно
радва!
И в сърце
векува!
И сърце
ликува!
И
нали
сърце е,
преблагоговее!
...............................
Ех, Любов,
безкрайвай
и света̀
оРА̀Йвай!
© Стоян Минев Все права защищены