Feb 23, 2007, 12:13 AM

Недей да страдаш 

  Poetry
1228 0 1
Недей да страдаш ти,
Недей да плачиш ти,
че във твойте коси
златен прах блести.

Затуй сега се усмихни,
спомниси хубавите дни
когато млада беше ти.

Недей да страдаш ти,
Недей да плачеш ти,
а весело си подсвирни
и в щастливо бъдище
се потопи.

© Стоянка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??