23 feb 2007, 0:13

Недей да страдаш 

  Poesía
1230 0 1
Недей да страдаш ти,
Недей да плачиш ти,
че във твойте коси
златен прах блести.

Затуй сега се усмихни,
спомниси хубавите дни
когато млада беше ти.

Недей да страдаш ти,
Недей да плачеш ти,
а весело си подсвирни
и в щастливо бъдище
се потопи.

© Стоянка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??