Oct 28, 2008, 10:32 PM

Недовършено... 

  Poetry
542 0 1

      Недовършено...

 

Устата ми залепна – от мълчание.

Душата ми крещя – във отчаяние.

Животът ми превърна се във есен –

мъглив и мрачен, и покрит със плесен!

 

Говоря с наранената си гордост –

стихия силна. Как да я възпра?

Налага се с една фалшива бодрост

да стъпвам смело... или да умра!

 

Опитвам се! Но вече уморена

от дългото мълчание заспивам...

Щастлива съм с една мечта стаена –

за пролет и цветя... Насън откривам...

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??