Feb 1, 2011, 11:54 AM

Неговите зелени очи 

  Poetry » Other
701 1 0

       Красотата на очите ти зелени.

       Красотата на очите ти студени.

       Погледът ти хладен ме обгръща,

Спомените бавно връща...

       ... за лятото горещо, 

        когато ти се появи

       и всичко в мен плени.

       Последва ме в нощта 

и с моите кошмари

       си нагло поигра...

       Явно ти харесваше така,

но във мен остави  болезнена следа.

       И ето затова...

Забравих задръжките си

- там -

в Съня.

       Бях поредната, но не последната...

       Хах!... Да...

Клишета, от други много пъти изиграни...

       Но въпреки сценария познат,

       АЗ оставам Странник непознат,

       ... до днес от теб неразгадан!

       А толкова мечтан...

 

© ПЛЛ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??