Красотата на очите ти зелени.
Красотата на очите ти студени.
Погледът ти хладен ме обгръща,
Спомените бавно връща...
... за лятото горещо,
когато ти се появи
и всичко в мен плени.
Последва ме в нощта
и с моите кошмари
си нагло поигра...
Явно ти харесваше така,
но във мен остави болезнена следа.
И ето затова...
Забравих задръжките си
- там -
в Съня.
Бях поредната, но не последната...
Хах!... Да...
Клишета, от други много пъти изиграни...
Но въпреки сценария познат,
АЗ оставам Странник непознат,
... до днес от теб неразгадан!
А толкова мечтан...
© ПЛЛ Todos los derechos reservados