''Неизживян миг''
Щом досега не сбъднахме
всички наши неизживяни мигове.
Нека още сега го направим, точно веднага.
Ако желаеш, точно тук и сега.
Искам пак да повторим.
Да повторим неизживяното и неповторимото,
но това е само един миг.
Поне него изживей с мен.
Тази вечер, в тази нощ
ще те целува той в разкош.
Ще си със него ти, нали.
Макар че мен ще ме боли.
© Кою Коев All rights reserved.