5 mar 2008, 14:25

''Неизживян миг'' 

  Poesía » De amor
623 0 0

                              ''Неизживян миг''

Щом досега не сбъднахме

всички наши неизживяни мигове.

Нека още сега го направим, точно веднага.

 Ако желаеш, точно тук и сега.

 

Искам пак да повторим.

Да повторим неизживяното и неповторимото,

но това е само един миг.

Поне него изживей с мен.

 

Тази вечер, в тази нощ

ще те целува той в разкош.

Ще си със него ти, нали.

Макар че мен ще ме боли.

 

© Кою Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??