Mar 31, 2007, 1:46 PM

Нежна пролет 

  Poetry
1047 0 10

Аз обичам, когато вали,  когато в очите ми няма мъгла,

когато зад слънцето няма тъга и то заблести с ярка светлина.

 

Аз обичам, когато над вятъра няма искри, когато ми пее луната,

когато в очите ти пламък гори, когато шумят ни листата.

 

Аз обичам на утрото аромата, когато ме лъхне с полъха свеж,

когато зората изпращам, аз обичам, когато танцуват цветята.

 

Аз обичам, когато рисуват с боя върху бяло платно,

когато въображението си  играе с човешкото същество.

 

И нищо повече не обичам, когато ме галиш с ръце,

когато със обич се вричаш ти ме правиш човек.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??