Jan 4, 2012, 12:40 AM

Нежно... 

  Poetry » Love
934 0 2

Нежно

Нежно със всеки дъх усещах топлината,
нежно отначало си представях ранината.
Нежно слънцето ме галеше с лъчите
нежно аз обичах те, а ти рани ме ...

Нежно падаха сълзите от лицето ми,
нежно умирах в самотата отредена ми.
Нежно мислите ме връщаха към теб,
нежно, където бях поредния подред....

Нежно самотата аз приемах със усмивка,
нежно - въпреки сърцето ми да бе в ледена обвивка.
Нежно исках да се върне онзи час,
когато нежно сгушени стояхме двамата пред нас.

Раним съм аз, едва ли ти разбра,
когато нежността ти за пореден път умря.
Когато нежността остана пак на заден план,
усетих как безмилостно съм, нагло подигран.

© Паун Алишев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Раним съм аз, едва ли ти разбра,
    когато нежността ти за пореден път умря.
    Когато нежността остана пак на заден план,
    усетих как безмилостно съм, нагло подигран...

    Прекрасен стих с искрици тъга и нежност!!!
  • Много силно,много драматизъм!Харесах!Поздрав!
Random works
: ??:??