Feb 11, 2016, 10:57 PM  

Нежност 

  Poetry » Love
270 0 0

Спомням си дните

на радостите и мечтите

за светла красота -

това бе тя.

 

И за усмивката и замечтан -

тя сега за мен е само блян,

но сякаш с ангел Бог нявга ме дари

и, макар за кратко, тя ме озари.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??