11 feb 2016, 22:57  

Нежност 

  Poesía » De amor
272 0 0

Спомням си дните

на радостите и мечтите

за светла красота -

това бе тя.

 

И за усмивката и замечтан -

тя сега за мен е само блян,

но сякаш с ангел Бог нявга ме дари

и, макар за кратко, тя ме озари.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??