Пътищата ни в един са сляти
и вървим го с ритъма Любовен.
Даже го летим крилати
в полет пълен с Обич и чаровен.
Там, където сме са само птиците
и онези, Влюбените, като нас -
Любовта е пътят към небето на човеците,
затова желая я на всички вас!
03.10.2022.
© Георги Каменов All rights reserved.