5 мая 2023 г., 09:27

Нека има повече летящи 

  Поэзия » Любовная, Философская
707 0 2
 

Пътищата ни в един са сляти
и вървим го с ритъма Любовен.
Даже го летим крилати
в полет пълен с Обич и чаровен.

Там, където сме са само птиците
и онези, Влюбените, като нас -
Любовта е пътят към небето на човеците,
затова желая я на всички вас!

 

03.10.2022.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??