Nov 14, 2006, 9:17 AM

НЕКА ПИЕМ 

  Poetry
705 0 2


                        НЕКА ПИЕМ

 

               Нека пием тази нощ,
               аз за самотата тост ще вдигна
               ти за твоята нова любов.


               Ще пия аз до дъно,ще пия цяла нощ
               мъката си искам да удавя,
               искам теб любими да забравя аз.


               Пий със мен в последната ни вечер,
               пий до дъно-всички чаши пресуши.
               Нека пием за едно ново начало,
               по различни пътища поемаме и аз и ти!

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще си позволя : "..искам теб любими да забравя аз."
    Можеш, ако искаш да махнеш това 'аз' или поне да го преместиш!
    Поздрав и Наздраве =)
  • Хубаво е.

    Поздрав и усмивка.
Random works
: ??:??