НЕКА ПИЕМ
Нека пием тази нощ,
аз за самотата тост ще вдигна
ти за твоята нова любов.
Ще пия аз до дъно,ще пия цяла нощ
мъката си искам да удавя,
искам теб любими да забравя аз.
Пий със мен в последната ни вечер,
пий до дъно-всички чаши пресуши.
Нека пием за едно ново начало,
по различни пътища поемаме и аз и ти!
© Симона Все права защищены
Можеш, ако искаш да махнеш това 'аз' или поне да го преместиш!
Поздрав и Наздраве =)