Apr 28, 2012, 12:53 AM

Неосезаемо присъствие 

  Poetry » Love
509 0 1

Неосезаемо присъствие,

неокрилена нежност,

премълчани думи,

душите ни сега се гонят

сред сиянията на осъществени

полети. Неосезаемо

докосваш най-скритото,

най-далечното, най-пазеното,

неосезаемо си вече там...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??