Неосезаемо присъствие,
неокрилена нежност,
премълчани думи,
душите ни сега се гонят
сред сиянията на осъществени
полети. Неосезаемо
докосваш най-скритото,
най-далечното, най-пазеното,
неосезаемо си вече там...
© Мария Todos los derechos reservados