Този път мечтата ù се сбъдна
така както видях я ден преди това
и повече получих даже
отколкото други пъти отредила бе съдбата
но несериозна беше моята любов
детска радост в нея си бушува
от счупената люлка се провесил
скелет на неизпълнената страст
© Недялко Благоев All rights reserved.