12 мар. 2011 г., 08:57

Неосъществен контакт 

  Поэзия » Любовная
1048 0 0

Този път мечтата ù се сбъдна

така както видях я ден преди това

и повече получих даже

отколкото други пъти отредила бе съдбата

но несериозна беше моята любов

детска радост в нея си бушува

от счупената люлка се провесил

скелет на неизпълнената страст

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??