May 9, 2012, 3:41 PM

Неосъществена среща 

  Poetry » Phylosophy
512 0 0

Неосъществена среща

 

Копнежност, нереалност, блян,

лутания и надежност плаха,

стъпки светлина по здрач,

сънища през тайнственост и грях...

Очакване, съмнения, вина,

въздишка, облекчение... антракт...

Бездомна болка, стръмен бряг,

заключено безвремие и... страх!

 

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??