9 may 2012, 15:41

Неосъществена среща 

  Poesía » Filosófica
513 0 0

Неосъществена среща

 

Копнежност, нереалност, блян,

лутания и надежност плаха,

стъпки светлина по здрач,

сънища през тайнственост и грях...

Очакване, съмнения, вина,

въздишка, облекчение... антракт...

Бездомна болка, стръмен бряг,

заключено безвремие и... страх!

 

© Пепи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??