Oct 9, 2024, 7:20 PM

Непоетично 

  Poetry » Authors song
37 0 0

Аз изливам мрака в мен

някъде по бялата хартия,

за да те срещна слънчев ден,

а в юмрук листа ще свия.

 

Някога, като момиче, обещах

като камъка да бъда твърда.

И наистина такава бях,

трябва с нежност да отвърна.

 

Моят стих е лошо пиянство,

но походката ми е игрива.

Окована в рими, власт-тиранство,

слагам точката щастлива.

 

Газя по изплютите куплети,

газя и не се обръщам.

Някои наричат се поети,

нека, аз понякога повръщам.

© Весела Петева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??