Dec 19, 2015, 8:09 PM

Непотребен 

  Poetry » Love
816 1 0

 Има много неизречени неща -

 и все красиви,

 ала тежко ми е, откази не ща-

 и горят ме твоите очи лъжливи...

 

 Искам нова първа среща -

 искам пак да ме посреща

 влюбеното ти лице насреща...

 

 Зее между нас обаче бездна,

 моето момиче май изчезна,

 и смалих се - станах свит и дребен,

 и почувствах, че съм сам и непотребен....

 

© Димитър Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??