Има много неизречени неща -
и все красиви,
ала тежко ми е, откази не ща-
и горят ме твоите очи лъжливи...
Искам нова първа среща -
искам пак да ме посреща
влюбеното ти лице насреща...
Зее между нас обаче бездна,
моето момиче май изчезна,
и смалих се - станах свит и дребен,
и почувствах, че съм сам и непотребен....
© Димитър Илиев Все права защищены