Nov 16, 2012, 10:14 PM

Неразпиляна 

  Poetry
444 0 0

Неразпиляна

 

Остави ме да бъда различната!

Понякога, когато се събуждаш,

със въздуха да уловиш дъха ми.

Но само за секунда, ненатрапчиво

и с вятъра да се разтворя във съня ти.

И  никога не ме превръщай в спомен,

защото винаги ще съм реалност!

И полъх, и стенание, и нежност.

Не смей да ме превръщаш във баналност!

И нека всеки ден да съм различната -

останала докрай неразгадана.

В морето, пясъка, въздишките -

от спомени неразпиляна.

© Сабина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??