Родени са ръцете
да прегръщат.
Да носят мир.
А не вериги.
Родени устните
са да обичат.
Гробовно днес
мълчат. Зашити.
Волята родена е,
за да пребъде.
Сега... се дави.
Във кръвта си.
Хората родени са
на прах да станат.
Ще си отидат някои...
за нищо.
Не искам
да се раждам.
© Александър All rights reserved.