Всичко, от което имам нужда си ти!
Само и единствено ти.
Защо така ме нараняваш?
Опитваш да ме притежаваш.
Не мога повече така,
нищо не остана от моята душа.
Лед е моето сърце ужасно
и е толкова нещастно.
Толкова болка е видяло
и за мъничко любов е помечтало.
С мечти живота си живея,
но с тях не ще те преодолея.
Всичко ти ми предлагаше
и никога нищо не отлагаше.
Защо така се промени,
нали желаеше ме ти?
Съдбата с мен се подигра,
лоша шега ми изигра,
никой пак не ме разбра
и оставм все сама.
Ето ме сега пред теб стоя
и дните тихичко броя.
Когато си седях сама в нощта
с душа изпълнена с тъга,
мислех аз за нашата съдба,
копнеейки за любовта.
Отново шепна твойто име,
макар че ти така рани ме.
В душата ми следа остави
и сърцето ми не ще забрави
как с радост ти дари го
и тъй безмилостно затри го.
Не приемам твоето държание -
да съм лишена от внимание.
Да бъда с теб е невъзможно,
ти го правиш много сложно.
Постоянни оправдания
убиват моите желания.
Можеш ли да бъдеш с мен,
да си мой всяка нощ и ден?
С прегръдки и любов да ме даряваш,
но само с мечтите ме оставяш.
© Ива Янакиева All rights reserved.