Oct 15, 2008, 9:27 PM

Несподелено 

  Poetry » Love
600 0 1

                                                              (за Ивелина)

... а как искам в очите да ме гледаш

и така до сутринта,

когато всичко свърши...

и чакам пак нощта...

 

И погледите ни целуващи се плахо

танцуват някъде в нощта,

сърцата казват: "С тебе искам!"

и ето... сутринта...

 

И аз съм с него,

ти си с нея...

Държим ги за ръка...

Ти никога не ще узнаеш мойте чувства,

защото... няма да ти споделя...

 

© Поли Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??