(за Ивелина)
... а как искам в очите да ме гледаш
и така до сутринта,
когато всичко свърши...
и чакам пак нощта...
И погледите ни целуващи се плахо
танцуват някъде в нощта,
сърцата казват: "С тебе искам!"
и ето... сутринта...
И аз съм с него,
ти си с нея...
Държим ги за ръка...
Ти никога не ще узнаеш мойте чувства,
защото... няма да ти споделя...
© Поли Ангелова Всички права запазени
Поздрав!