‘'Несправедливо обвинен''
Кой от двамата не спазва правилата?
Я си помисли добре преди да отговориш.
Изглежда, че някой нарушава играта
и веднага след това започваш с мен да спориш.
Хиляди ли пъти да повтарям,
че не съм такъв, какъвто ме изкарваш.
Несправедливо обвинен съм бил
и вече почва да ми писва, но накрая
ще се махна от живота и на двамата,
май няма да изкараме заедно до края.
Казвал съм го и преди и ще го казвам,
ако трябва винаги, само и само да те откажа
от твоя навик да ме дразниш постоянно
и то - за празниприказки или пълни глупости.
© Кою Коев All rights reserved.