12 июн. 2008 г., 22:11

''Несправедливо обвинен'' 

  Поэзия » Любовная
811 0 1
 

         ‘'Несправедливо обвинен''

 

 

Кой от двамата не спазва правилата?

Я си помисли добре преди да отговориш.

Изглежда, че някой нарушава играта

и веднага след това започваш с мен да спориш.

 

Хиляди ли пъти да повтарям,

че не съм такъв, какъвто ме изкарваш.

Несправедливо обвинен съм бил

и вече почва да ми писва, но накрая

ще се махна от живота и на двамата,

май няма да изкараме заедно до края.

 

 

Казвал съм го и преди и ще го казвам,

ако трябва винаги, само и само да те откажа  

от твоя навик да ме дразниш постоянно

и то - за празниприказки или пълни глупости.

© Кою Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??