Aug 18, 2007, 1:28 PM

НЕСЪВМЕСТИМОСТ 

  Poetry
484 0 5
Не е късно да намериш себе си.
Прашинка малка, но твоя е, вземи я!

Несъвместими сме в свят глух
и няма за какво да жалиш тук.

Непонятни сме като болката,
без капчица живот - колко е!?

Поразени сме като от гръм
и глухи сме, без сърце и звън!

Как бавно си връщаме живота!?
Но той кога е бил твой!?

И небесата са глухи и неми свидетели,
безизразни, студени, посивели.

Ще си вземем прашинката с вяра
и ще надживеем неправда и поквара!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??