Oct 10, 2008, 4:54 PM

Неудобно 

  Poetry » Love
614 0 2
 

Не ми е удобно да те гледам

накриво и злобно,

затова си затварям очите.

Тогава политам толкоз високо,

че даже стигам звездите,

където всичко е красиво и тихо,

без тебе...

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??