10 окт. 2008 г., 16:54

Неудобно 

  Поэзия » Любовная
615 0 2
 

Не ми е удобно да те гледам

накриво и злобно,

затова си затварям очите.

Тогава политам толкоз високо,

че даже стигам звездите,

където всичко е красиво и тихо,

без тебе...

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??