Jan 8, 2012, 8:21 PM

Неустоимо 

  Poetry » Love
511 0 1

Неустимо...

 

Изпитвам по теб неустоим копнеж,

не превръщай чувствата ми в скреж,

улови ги в пролетна свежест,

нека бъда за теб прелест,

усети ме с дълбочината на привличането,

превърни за мен в празник събличането,

изживей емоционална кулминация,

бъди за мен не евтина, а истинска сензация!

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??