Неустимо...
Изпитвам по теб неустоим копнеж,
не превръщай чувствата ми в скреж,
улови ги в пролетна свежест,
нека бъда за теб прелест,
усети ме с дълбочината на привличането,
превърни за мен в празник събличането,
изживей емоционална кулминация,
бъди за мен не евтина, а истинска сензация!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados