May 6, 2018, 2:50 PM

Невиждащи очи 

  Poetry » Other
961 0 0

Там сред гъста гора,

остава скрит силует,

сляп... за всеки човек.

Никой не е чисто с сърце!

 

Сгушен е в клони оплетени,

недопускащ и миг светлина,

а слънцето се мъчи да пробие,

за да огрее с лъчите  деня.

 

Мрак обгръща целият свят,

макар и сред дървета от клони,

скриващи всичко около себе си,

оставящ очите без поглед.

 

Някъде там, в гората от клони,

има сгушена сянка с мечти,

която иска да бъде видяна

и да бъде открита от всички.

 

 

 

 

 

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??