Там сред гъста гора,
остава скрит силует,
сляп... за всеки човек.
Никой не е чисто с сърце!
Сгушен е в клони оплетени,
недопускащ и миг светлина,
а слънцето се мъчи да пробие,
за да огрее с лъчите деня.
Мрак обгръща целият свят,
макар и сред дървета от клони,
скриващи всичко около себе си,
оставящ очите без поглед.
Някъде там, в гората от клони,
има сгушена сянка с мечти,
която иска да бъде видяна
и да бъде открита от всички.
© Джимбо Всички права запазени