НЕВЪЗМОЖНО
Искам да върна една мечта.
Като филм от детството игриво.
Не искам голям да пораста.
Да ида в ежедневието сиво.
Животът като комета премина -
спомените са изгорели звезди.
Детството има своя родина.
... От там Бог ме следи.
© Мимо Николов All rights reserved.